Tuesday, November 6, 2012

Kehangatan sebelum Back To Nature Bersama Kristal

Salam all...sebelum nie saya ada inform pasal event BACK TO NATURE BERSAMA KRISTAL di entry yang seblum ni kan..so hari ni..saya nak cerita lagi kehangatan kira kira seminggu lebih sebelum event ini...Meriah Wall Razlan kristal & wife..Sheila razlan yang bergiat mempromosikan aktiviti bersama peminat nie...Sekarang ni peminat lagi teruja bila dah dapat mengambarkan aktiviti seperti dalam khayalan masing masing hehehe..."nak jumpa kristal depan depan...borak borak..possing possing..lepak muzik..." sebab peminat ni tak kan nak mintak lebih...tak mintak duit pon hehe..cuma satu je...hargailah mereka..hahaha....

so inilah antara usaha usaha triple network bersama kristal lakukan sepanjang sblmnya BTN...semasa BTN nak tahu macam mana?kena ahh tunggu entry selepas itu..hehe...sape tak join...tapi memang ade rasa nak join...tapi masa tak mengizinkan...korang tengok video yang razlan kristal akan upload je nanti yea..hikhik...


Mehh kenali KRISTAL 
Dari Kiri 
GG nie adik kepada razlan kristal...GG ni mempunyai kebolehan luar biasa..semua alat muzik dia bleh main...dan dia boleh menyanyi...sedap suara dia...saya penah dengar dua lagu nyanyian dia bersama ex band dia KRONI...Berikan Kami dunia & Bila Kau pergi...Syok suara dia...

Afiez  nie dulu ex guitarist Newboyz...newboyz yg baru bukan yg lama yea..kira newboyz season 2 hehehe...Afiez ni pon sama mcm GG jugak kebolehannya hehehe

Rody sape tak kenal dia kan...semua kenal...bagi saya rody ni gitarist yang tak dimakan usia...hehe...sebab muka dia still cute je mcm budak umur 15..ahli yang lain semua macam dah dewasa..dia je macam paling bongsu dalam group KRISTAL hehehe....Rody nie main gitar dari kecik tau...tak tau la umur bape tapi yang penting darjah 4 macam tu dah ada band...main gitar pon dah pro...Rody ni main gitar jari dia laju macam kaki lipas hehehe
(saya sebaya ngan dia ni..masa darjah 4..sy main nyorok nyorok je yg pro hehe)

Razlan ini dia penyanyi kumpulan nie...suara dia sedap macam awie..hehehe..style lenggok tubuh masa nyanyi pon macam awie...yerlahkan KRISTAL ni anak didik awie..dah hari hari depan mata terikut ikut sekali style hehe...Disebabkan Razlan nie penyanyi dia lebih mesra dengan peminat berbanding yang lain..malu malu gitu...kat luar pon dia memang sporting...tak sombong ok..wife dia pon sama...KORANG BEST!!

Acap ahli yang paling tinggi...tapi umur paling bongsu dalam kristal....Acap ni adik kepada rody, lain kan muke dorang?...Acap ni main drum...kurus kering je dia nie...tapi main drum rasa nak gugur jantung teman...kecil kecil cili padi...Dulu masa dia ni kecik kecik muke dia comel je...rase nak cubit cubit pipi dia hehe...selalu ikut bontot ayah dia kalau follow abang dia pegi show...masa tu acap kecik lagi belum join kristal..kristal pon mase tu budak budak lagi..muke suci je lagi hahaha..Bila dah besar perghhh..sape penah tgk dia main drum lagi rock metal tau la.. :P

Amai ni pemain Bassist..dia ni lagi sporting...hehe...Amai nie member cikgu muzik saya..hehe..member time blaja..byk dahh tau pasal amai ni dari cikgu saya...hehe..Amai ni secessionist jugak hehe..nampak dia dalam video klip kawan saya..si iqwal...hehe...Amai main bassist memang awesome...muke selamba je blehh gelak gelak lagi masa main bass...



Di antara surat surat yang dah di Hantar
Lepas je mesej staff BTN nie...terus ade gambar surat nie..nama pon letak depan...Tapiiiii...
Psssttt....Pembetulan yea..bukan Muni Aima Marlina...Tapi Murni Aimi Marlina....harap dalam sistem disana tak salah yea...Mak saya kata nama ko dah macam muniaima a/p muniandy cehh..

Sape pergi dapat name-tag nie ye.. 



Hiipppp Hiippppp Horayyyy Horayyy....
Dah pon dapat kad jemputan BACK TO NATURE...
Bersungguh cari dalam letterbox tapi tak ade rupanya abah dah bawa masuk rumah...letak atas meja...Acaner lah tak leh nampak surat tu..Mata kero hikhik..so ini dia :)

Nama tu salah yea...Murni yg sebetulnye....





No comments:

Search