Monday, September 10, 2012

New Cover

Asalamualaikum...dan selamat hari raya pada yang masih beraya hehehe....
Lamanya tak sentuh blog nie...berhabuk sudah hehehe...ada banyak cerita...tapi dah lepas lepas..tak syok nak tulis hehehe....so yang baru nie...hahaha..glamorez cik aimi ngan cover baru..why tah suara macam jantan sikit..adehhh..lagu nie lagu kawan saya...Zzati nama dia..artis music valley...tapi ramai tak kenal lagi dia ni sebab jarang ada dengar lagu dia main kat radio...just main dalam laptop saya je hehehe...
so malam semalam saya cuba mencuba cari kord gitar untuk lagu nie...agar sukar jugak sebab belum ada kord lagu nie kat internet...so gune kepakaran tak seberapa ada pada diri ni re compose macam sebijik ngan lagu tu la...so ini dia....sound like macam tak same..so korang dengar la ok....hehehe...suara saya macam laki sebab byk makan lemang ketupat hahahahahah





Lagu asal yang nie...



Pada yang dah dengar rasa sama ke tak sama...hahaha.....selamat mendengar

No comments:

Search