Thursday, September 27, 2012

Back to Nature bersama KRISTAL

Asalamualaikum..salam semua....Okaylah nak terus cerita lah ye...nak bagitau korang...Band Favorited AK..kumpulan KRISTAL ada buat program bersama peminat...Rasa teruja jugak AK nak join nie... Masing masing tengah sibuk Promosi kan event nie...so AK tak nak terkecuali lagi pon Isteri vokalistnya berkata "aimi awk mesti join ok" hahah...mestilah nak join..tak penah kot KRISTAL buat event macam gini...

Ada macam macam perasaan jugak nak join event nie...hehe..yerlah kan lama dah tak join aktiviti begini..last join PLKN dulu itu pon pancittt ok!!! hahaha...lagi plak skrg dah makin tembam....wahahaha...lepas tu ada paint ball...adehhh tragedi kena peluru paint ball tahun lepas tak hilang phobia lagi nie..shhhh rahsia..heheheh...tapi tak pe lah 2 hari satu malam je...Masa nie best sebab boleh dapat ramai kawan...Hope nanti tak nak la ada kengkawan yang kerek gitu yeaaa....tak ada apa bestnye pon nak sombong sombong nie..ahahahaha....

Nak pegi ni mintak izin kat ayah dulu...dia kata boleh je..janji jangan lemas...hehe..aahkan ada sungai kan..alamak tak tau berenang nie...tapi bak kata teman AK "ala airnya sampai pinggang ko je..lemas ke?"...owahhhh macam tue..ok la tue....tengok klip video lan mempromosikan event tu..katanya kami akan tidur dalam pondok gitu...dah macam pondok kat dusun ayah AK jugak hehehe...so memang tau nanti macam mana rasanya hehehe....

Dahh tak mau storyy panjang panjang...AK memang konfem pegi hehe...Jangan tanya pegi ke tak lagi ok...so sape pegi jugak jumpa sana...Padehal lama lagi kan...tak kesah la...tegur tegur la yea...kekadang AK nie penyegan jugak orang nya... ;D

so nak tahu lebih lanjut korang tengok je video Kristal promote tentang program tu...

Bersantai bersama Kristal 2 hari 1 malam di Kem Isi Kg Kemesah ( belakang Zoo Negara ) pada 17 & 18 November 2012. Pelbagai aktiviti akan diadakan. Yuran hanya RM150. Cepat, hanya 100 peserta sahaja. Berminat sila hubungi 0334144133 / 0192296431 - Triple Network Solutions & Kristal





No comments:

Search