Tuesday, July 24, 2012

Bulan puasa dah tiba

Tengok tue..dah nak masuk hari ke 5 berpuasa baru nak update..apa apa jelah..ok aimi saja nak cerita kisah aimi dalam bulan Ramadhan nie..Bila tibanya bulan ramadhan nie tempat paling fames selain masjid ialah Bazar Ramdhan..betul ke tak?.Cakap pasal bazar nie memang sape pon tak terkecuali lah singgah ke semua bazar bazar berhampiran tempat Anda..termasuk lah aimi ;D dekat ngan area rumah aimi ada bazar ramadhan yang berdekatan...satu kat Taman Semarak,satu lagi kat depan Tesco Nilai dan satu lagi..kat Nilai Square (Hello nie bukan satu dah tapi tiga)heheh...dari tiga tiga tempat aimi pegi nie memang paling mengancam selera..Macam Macam Ado!!!terliur rasanya..semua nampak sedap je..time camnilah jugak para peniaga letak kan harga yang tak berapa nak setimpal...nak untung lebih kot hehe...Padehal kalau buat sendiri pon modal bapelah sangattt...tapi kalau korang nak dapatkan tips harga makanan murah kat bazar ramadhan..korang datang lah time pukul 5.30 keatas sure harga LELONG...hehe...macam aimi tadi...dapat Roti John yang harga RM4 ke RM2 hehehe...untung tak untung?Last stok...still hot...beli kuih batik yang biskut marie tu pon RM2 je..kira hari bertuah aimi hari ini bermula dengan RM2 hingga RM2...Lalalaa....


Sempat snap 2 gambar tadi...Karang orang nampak aimi nie jakun sangat plak pergi bazar ramadhan nak berpossing possing bagai...macam orang gilakkkk!!!


Punya ramai pengunjung Bazar sampai jauh gila kena parking kete..lenguh lutut nie...


Membeli belah....

No comments:

Search