Sunday, June 10, 2012

Novel Oh Novel



Tebalnye buku cerita sekarang..dulu ingat masa musim bacaan nilam  Kat sekolah beriya berlumba lumba nak baca buku lebih sbb nak menang baca paling terbanyak sampai nak naik pening baca buku..haha.kalau la dulu ada buku setebal ni sebulan belum tentu khatam lah lagi hehehe..so buku macam nie saya tak suka sangat baca..plot meleleh sangat..maybe yang suka loving & admire someone maybelah Like buku jenis ni sesangat kot!




Hah!!!!Buku yang macam nie lah saya suka layan..bila dah khusyuk sangat baca time aku tido secara autometiknye jalan cerita buku tu masuk dalam mimpi..jd saya lah pelakon dalam mimpi tue..haha..sampai berpeluh peluh berlakon dalam mimpi kan lepas tu banyak x masuk akal..merepek2 hahaha...ngokngek nye mimpi...Mimpi tidak sempurna ;D

No comments:

Search