Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Friday, June 8, 2012

New Post!! New Cover song

Asalamualaikum & Hye geng!!!..

Kali ni aimi buat new lagu cover..actually aimi just saja saja je record.nie pon sebab aimi jumpa chord lagu nie kat youtube..MMmmmm so ape lagi memekak memekak lah dalam bilik for makes this cover song hehehe...Cover ni sama jugak macam cover cover yang terdahulu yang aimi dah post sebelum nie...so hope you all enjoy it!!! ok...petikkan gitar kali nie x more clean maybe sebab tak pegang kord dengan betul...suara pon Hahahha...dengar je lah ye.....chakkk!!!..

Lagu: Untuk Kamu
Artis asal: Hafiz Af
OST Ombak Rindu


No comments:

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...