Friday, June 8, 2012

New Post!! New Cover song

Asalamualaikum & Hye geng!!!..

Kali ni aimi buat new lagu cover..actually aimi just saja saja je record.nie pon sebab aimi jumpa chord lagu nie kat youtube..MMmmmm so ape lagi memekak memekak lah dalam bilik for makes this cover song hehehe...Cover ni sama jugak macam cover cover yang terdahulu yang aimi dah post sebelum nie...so hope you all enjoy it!!! ok...petikkan gitar kali nie x more clean maybe sebab tak pegang kord dengan betul...suara pon Hahahha...dengar je lah ye.....chakkk!!!..

Lagu: Untuk Kamu
Artis asal: Hafiz Af
OST Ombak Rindu


No comments:

Search