Sunday, June 10, 2012

Lagu Band Butterfly 2012

Salam semua....


New entry kali nie aimi nak share lagu baru dari kumpulan Butterfly...Album baru mereka belum lagi dipasarkan tapi dah diputarkan kat radio rasanya dengan lagu "Lelaki pilihan" tapi aimi pon tak pernah dengar lagi lah kat radio hehehe....tapi kat youtube Vokalist Butterfly dah pon mengupload lagu tue..selain lagu tu ada satu lagu yang bagi Aimi sangat Catchy dengan penampilan terbaru Butterfly sekarang lagu tajuk "Adda" betul ke tajuk tu?
1 st time Aimi dengar masa tengok cerita "Awang Trasher" Lakonan Razlan Kristal & Adda butterfly...ada lagu tue..so Aimi dah pon download cerita tu then "cut" hanya kat part lagu tu je..tapi lagu tu just seminit-dua je duration nye..nak dengar full kena beli album lah kan Aimi ada request full song lagu "Adda" kat vokalistnya Adda..Maybe Adda yang cipta lagu tue sebab lagu tu Tajuk "Adda"..hehe...so Adda reply kat twiiter macam nie :-


LaguAdda
ArtistButterfly
Music Valley Sdn Bhd.



Lagu: Lelaki Pilihan
Artist: Butterfly
Music Valley Sdn Bhd.


No comments:

Search