Saturday, June 16, 2012

Ladies Day Out 16/06/12

Keluar jalan jalan makan angin kat GIANT dengan diyana tapi tak jauh mana pon sekitar NILAI je...bersungguh sangat kawan sorang nie nak pegi Makan nasi ayam kat Chicken Rice Shop....Saya Pick up yana kat rumah dia dalam 2 lebih macam tu la...then bawa dia Lepaking kat Giant Nilai...Nilai nie mana ada lagi tempat best selain Giant & Tesco....Tesco Nilai bosan la..sebab kecik je...Giant best lagi sebab depan giant ada 9avenue...leh lepak lepak sambil cuci mata dalam keadaan duit tak ada hehehe...Sampai je terus usha Chicken rice shop restaurant tapi macam ramai & seat macam sikit dan tak best hehehe...so tanya yana nak makan mana?dia boleh tanya kita balik....adehh...last last makan nasi ayam jugak tapi kat KFC...hehe...terbaik betul ayam dia...bapak godang(besar..n.9 dialek) betul ayam ehh...sampai sendat ketat dah perut saya...hukhukhuk...lepas makan jalan jalan dalam giant & lepak cuci mata & rehatkan minda kat Dataran Nilai...Emmm..panasnya....cuaca masa tu..dah macam ikan kena salai....sebelum balik singgah giant balik sebab yana nak beli kek untuk suprise father days esok..dalam pukul 6 lebih gerak hantar yana balik...lagi pon awal awal lagi mama dia dah pesan balik awal..hehe...so awal tak awal...6 suku hantar dia balik...itu pon macam tak nak balik..hehe...yana oh yana...hehe..


SETIAP CERITA ADA GAMBAR :D


\
SMILE =)

Nasi Ayam KFC 



No comments:

Search