Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

Monday, June 11, 2012

Hipp Hipp Horayy!!!

Asalamualaikum geng & salam sejahtera...


Bukan nak Baca Berita tapi nak share cerita...
 =_=


Akhirnya dapat jugak buat cover lagu Carta Hati Version Piano nie...atau biasa kita panggil Organ....(Bukan Organ Manusia keyh) hahaha..Saya belajar main lagu nie kat youtube je...Juling juling mataku nak perhatikan satu satu note mereka tekan..haha...so nie lah hasilnya...nie simple je...Nak try yang the best punya tapi kena pektis lah lagi kan..nie pektis malas mana nak the best nye...the fail ade la heheh...ok Watch ya!!!





No comments:

TERIMA KASIH

Kekonon nak jadi dalang seprise kan kak nyza ,  kemain akak berlakon bagai rupanya dengan aku sekali kena prank ! terima kasih dalang d...