Monday, June 11, 2012

Harta pusaka ;D

Ini dia Tadaaaaa......


Keyboard Music nie Ayah saya belikan masa umur 10 tahun kalau tak silap...hampir 16 tahun saya simpan hehe..merengek rengek nak beli yang nie...xsalah yang bodoh bodoh nie Ayah beli dalam seratus lebih..haha belum mintak yang ori kan..Lalala..tapi masa nie tak berapa tau main pon..just bantai sdn bhd je...lalalala....memang teringin rasa nak belaja main but kelas music sangat sangat jauh dari rumah..kat Seremban...parents malas nak hantar sebab jauh...EEmmm....Tapi dapat merasa blaja piano masa umur 21 tahun..lala...padehal kalau umur 21 tu dah pro..nie baru nak blaja..malu malu hahah....tapi lepas blaja yg 4 bulan then tak pergi pergi dah memang dah tak pegang & sentuh dah piano..haha...gitar je memanjang..Lalala...so korang nengok la hasil video di bawah yea...fail ok!!











No comments:

Search