Sunday, July 1, 2012

Fruit tartlet for Order...

Ex-classmate saya dulu order 30pcs Fruit tartlet kat saya...Nasib dia order 30pcs je...kalau banyak memang tak lah kan saya nak buat..jarang ambil order last minit nie..Sebab casing tartlet tu agak rumit nak siapkan...Nie sebab member buat je la heheheh....Kawan saya nie nak dinner kat tepi pantai so mereka nie mcm buat potluck la hehehe....baguihh baguihh hehe...Tapi sorry tak dapat join ;D nie dia tartlet dari awal pembuatan sampai siap =)


Proses 1


Proses 2





Proses 3

Dah siap ;D






No comments:

Search