Sunday, June 17, 2012

Cari Lain, Jumpa Lain...APTB

Petang tadi lepas balik dari berjogging & bersukan singgah kejap kat Giant...Nak cari majalah ROTTW tapi lain yang dicari lain yang jumpa...Jumpa majalah SANTAI...hehe...Dulu saya pernah jugak join untuk Photografi Majalah SANTAI nie...tak salah dalam dua edisi...Nanti kalau saya rajin saya UPLOAD...masa tu fanatik sangat dengan sorang artis baru nie..IQWAL...Sure ada antara korang tak kenal kan..takpe...nanti korang "KLIK SINI"..nanti taulah siapa dia...Nanti kalau saya cerita belum tentu habis satu entry....Tadi saya baca part nie..hehe..Saya baca je tak beli pon.. ;D..Tengah asyik membaca tetiba keluar lagu IQWAL nie tajuk lagu TAKDIR CINTA KITA kat radio Giant fm tue...Itu kebetulan kan?LAlalala....


No comments:

Search