Search This Blog

Sunday, July 1, 2012

Apple Pie

Taaadddaaaaa....Nie dia nak share kat korang gambar Apple pie saya...hehe...saya belaja buat apple pie ni masa kat Kolej...:D tapi masa belajar tu Chef buat demo je...saya tengok dari jauh je.. ;D so lepas dari 3 tahun saya buat sendiri..(lama sangat plak tempoh nak buatnya kan)hikhikhik...so inilah dia...structure tak menarik kot tapi sedap...serve masa sejuk sangat sangat sedap ;D sumpah sedap!!!Terliur tak..hehehe 







No comments:

TAHUN BARU 2018

Alahamdulillah dah pun masuk tahun baru . Sambutan tahun baru kitaorang lepak di kedai mamak bersama LAN SOLO . Mamak ni memang family aku s...