Wednesday, May 9, 2012

Sick :(

Siang tadi terasa jadi badang sangat.Tolak almari,angkat meja, tarik sofa sebab nak kemas rumah.Sekali malam ni kena radang otot.Kaki kiri nak berjalan tak boleh.Tangan nak gerak pun terasa sakit sangat.so pegi klinik doktor bagi ubat penahan sakit je,so lama jugak lah lagi nak sembuh ni.Doktor kata "You must take your rest for long time..I give you one weeks for your take rest for your body..
no more time for facebook & etc..no more do any heavy work....get your rest alright!!" seriously la yg part facebook tu agak susah nak tinggalkan hehehe....puasa FB :D

sebab kesakitan ni..aku terpaksa cancel nak pergi camping dengan kawan kawan aku yang janji sakan nak pergi camping Kat ulu Bendul,Kuala pilah tuh..so duduk rumah pandang siling rumah aja sampai sembuh...orang sakitkan...buat lah cara sakit iye idak?

No comments:

Search