Thursday, May 10, 2012

Apakah style tidur korang?

Korang nampak tak gambar kat atas ni...?ada pelbagai style manusia ni tidur betul tak?Aku nak tau jugak korang nya style tidur macam mana....kalau aku...pilih yang 6,8,9 & 10 korang pulak agaknya macam mana lah ye!! <(=_=)>

2 comments:

EMYNISA said...

yg no 8 tu mcm nak bersilat je weh. kau tido sambil bersilat ke?? :P

Aimi Kahar said...

Aku sambil tido sambil bersilat ;D

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...