Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

Monday, April 2, 2012

satu lagu 2 version... ;D

Version oleh Tomok

Version oleh Aimi Kahar

Korang Rasa macam mana?aku rasa tomok sah sah lagi sedap hehehe....Aku tak tau apsal lagu ni macam best dn tak tau asal aku nak cover plak lagu ni hehehe....lagu ni tak ada dalam mana mana album Newboyz pon...aku dengar bait bait kord nya..aku test cover..tapi bapak banyak suara aku pecahkan..hehe...tak ada talent bab nyanyi ni...hehe...Bantaiii je lah...asalkan boleh je...hehehe

No comments:

TERIMA KASIH

Kekonon nak jadi dalang seprise kan kak nyza ,  kemain akak berlakon bagai rupanya dengan aku sekali kena prank ! terima kasih dalang d...