Monday, April 2, 2012

satu lagu 2 version... ;D

Version oleh Tomok

Version oleh Aimi Kahar

Korang Rasa macam mana?aku rasa tomok sah sah lagi sedap hehehe....Aku tak tau apsal lagu ni macam best dn tak tau asal aku nak cover plak lagu ni hehehe....lagu ni tak ada dalam mana mana album Newboyz pon...aku dengar bait bait kord nya..aku test cover..tapi bapak banyak suara aku pecahkan..hehe...tak ada talent bab nyanyi ni...hehe...Bantaiii je lah...asalkan boleh je...hehehe

No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...