Friday, April 6, 2012

New Install Kaspersky 2012

Pagi tadi lepas jenguk kedai..pergi giant memang nak beli Kaspersky...sekali pergi kedai computer tu still tutup lagi masa tu baru pukul 10.30 pagi...so pergi jalan jalan cuci mata kat dalam Giant..jalan jalan sambil shopping sikit...setelah lepas sejam pergi balik kedai computer tadi...dah pon bukak...so ape lagi masuk je terus cari bendalah tu...usha punya usha nak cari yang 2 pc punye tapi tak ade...last last kena beli untuk 3 pc dengan internet security..habis RM165..takpe la untuk laptop & pc sendiri...balik je..cepat cepat install kat laptop aku & PC rumah...baru lah laju sikit proses internetnya...urmmm.....




                                   Done!!

No comments:

Search