Tuesday, January 3, 2012

Family Outing

 Hye semua...Salam satu Malaysia...

Hehe harini parents aimi ajak pergi jalan jalan ke semenyih-kajang-Cheras..sambil jalan jalan makan angin & makan satay & cucur udang..Kami survey kete for my Brother...Nak beli kete yang sesuai katanya..Setiap tempat ada" Use Car"punya outlet kami pegi...sampai berpinar mata tengok kereta..hehe..time muda muda ni pakai lah kete terpakai dulu..nanti dah stabil ekonomi barulah beli yang baru kan..bak kata perpatah" ukur baju dibadan sendiri"...tak payah lah nak bergaya gaya sangat nak kereta baru kan...!! "Nanti yang dikejar tak dapat yang dikendong keciciran "hehehe..ehh apedaa aku merepek ni...hehehe..

Bermula dari sekitar Semenyih sampai lah ke pelusuk-pelusuk Kajang melarat larat sampai ke Balakong...dan Batu 11 Cheras...Jumpa banyak kereta yang sesuai tapi my parents kata "lepas ni bawa my bro sekali senang nak pilih yang mana satu"..kang kami pilih my bro tak berkenan plak..tapi tengah survey & survey ada lah ternampak kete kembara 2nd...even thought, 2nd pon..Aksesori kete tu "Damn cool" giler...harga pon masyukk but,My dad say`s"dulu kan my bro" hehe ok..next time lah erk..sabar je lagi ni hehehe...
                         Satay Kajang Hj.Samuri







Cucur Udang @ Pekan Semenyih





No comments:

Search