Wednesday, December 14, 2011

Jom Ke Dapur Bersama Chef Aimi Kahar

Yoo Yoo OOOoo je kan post title tu kan..menyampah baca!!haha
ok hari ni aimi duduk rumah saja saja je..tak ada buat apa selain tido sampai tengah hari....Syhhhh...!!!senyap senyap keyh..so bangun tido tadi dengan tak mandi terus makan tengah hari (pemalas & busuk) hehehe...
Lepas tu terasa rajin plak nak buat kek..lagi pon mak aimi dah sound banyak kali..coklat & tepung kek tu banyak lagi..jangan nak buat pekasam....so...apa lagi..joinlah my Kitchen Baker..Bukan Bakar dapur keyh..kang satu rumah terbakar..mana nak tinggal?hehe...

Aimi makes some of moist cake "kukus"..selalu bake kan..kita buat lain sikit..
makes cakes without oven...so macam macam ingredients kena sedia kan...
nasib semuanya ada kalau tak sekerat jalan je la..
tong sampah tempatnya...hehe...
****TungtangtungTangkedebarkgedushthingthongprakkk***
akhirnya siap jugak lah cakes kukus..ni dia...

Taaaadaaaaa!!!!

PPsstttt!!
Rasa sayang dan potong..hehehhe...


Moist cakes kukus bling bling "ppssttt!!Mak saya kata sedaplah kau buat" ehem ehem...
tgk la air tangan sape heheheh

No comments:

Search