Search This Blog

Sunday, January 1, 2012

Hye geng..Salam satu Malaysia...


Hari ni nak share ngan korang pasal usaha usaha aku bancuh roti gune sistem manual..iaitu menguli dengan tangan...haha..rajin kan aku...uli punya uli sekali dapat 8 ketul je roti bun...takpe time ni lah nak train tulang empat kerat berkerja keras kan hehehe...balik pada roti ni..resepi ni aku simpan since memula aku blaja dulu kat kolej IKIP,Kuantan pahang..lama dah tapi buatnya baru sekarang hahaha...so ini lah rotinya..yg dibuat secara ramas ramas,hentak hentak..uli uli..!!Roti Softroll..TU diaaaa!!



No comments:

TAHUN BARU 2018

Alahamdulillah dah pun masuk tahun baru . Sambutan tahun baru kitaorang lepak di kedai mamak bersama LAN SOLO . Mamak ni memang family aku s...