Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Thursday, November 24, 2011

Yeayy!!Hp Baru

Yeayy my mom bagi hp ni kat aku..sebab dia kata hp dia ok lagi dan...tak reti nak pakai hp baru tuh..leceh katanya.hehe.leceh la bagi dia..tak leceh bg aku sbb hp ni ada
Fb,youtube,myspace,hi5,skype 
hp ni present for my mom from her school club..tak tau club apa...so aku gunalah hehe..hp ni just tak ada memory card..sabtu ni alang alang pegi lowyat leh beli memori sekali hehehe...kita tarah!!!!


2 comments:

Anonymous said...

untung la aimi... hu3...

Aimi Kahar said...

hehe :D lagi pun mak mmg nak bg pon..dia suke hp simple je..asalkan leh call n sms :D

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...