Sunday, November 27, 2011

Wedding Trip

Hari ni wedding event kazen aku, tapi kat rumah belah pengantin lelaki plak kat "kajang,Selangor"
Ibu pengantin pompuan dah inform awal bertolak dari kampung pukul 11 pagi...Aku & parents bertolak dari rumah aku je...malas nak mundik ke kampung..dorang pon akan lalu depan rumah aku jugak...so call kazen aku..Miera..dia kata bertolak pukul 11.30pagi plak...haha..so bapak aku kata kita gerak dulu lah...dah siap siap malas nak tunggu lagi....so kami sampai kajang pukul 12tgh hari...Follow maps sampai la berhampiran rumah lelaki but masa tu macam tak yakin ade ke tak kenduri ni macam lengang je..takpe la lepak "mapley" dulu tunggu dorang...Mak aku call paklong..ayah miera..paklong kata..gerak dari nilai pukul 12.30pm..Hoho..beralih alih masanya..dengan hujan lebat tak ingat tu memang lepak lama la kat mapley sambil perkena teh tarik...mengantuk pon ade hahah...dorang gerak 12.50pm..so dalam 1.30pm barulah dorang sampai...Gedabark..Gedebush..pukul 2pm sanding..mereka mereka ngah tepung tawar aku & parents ngan sedap melantak..hehe..makcik aku usha usha mak aku utk menepung tawar tapi tak jumpe kami...hehehe...lepas makan..borak borak jup then balik...tak sempat nak lepak ngan cousin a.k.a kawan baik aku..miera..aku sampai dulu aku balik dulu keyh hahaha..so Daaaaaa...balik tdo!!!

No comments:

Search