Sunday, November 27, 2011

Rayau!!

Tertunai jugak lah impian kawan aku sorang ni "Yana" nak Ronda ronda K.L dengan aku..lama dah kot dia asyik tanya saja bila aku free dan bila aku nak bawak dia pegi KL...Hoho...so hari ni lah semuanya tertunai heheh...disamping tu aku ajak kawan baik aku "Kym" lepak sekali....aku bawa Yana ke Time square....Sampai sampai Times square je kami cari port makan je..laparnye...heheh...Kym kate nak carik Food court..bila jumpa food court nampak macam x "best" je..so usha tempat lain...then jumpa Steamboat Restaurant "Shabu Shabu" bukan Syabu keyh..hehe...Kami makan set Lunch steamboat ni...memang rasa nak meletup dah perut aku..bagi aku agak murah lah RM29 utk seorang...aku rasa kat Nilai pon macam mahal je...Agak dalam 2 jam jugak lepak makan situ je..hahaha...sedap okay!!lain kali nak makan situ jugak lah...




Lepas settle makan..aku nak ke lowyat beli Memory card hp & case hp...gile ramai umat manusia kat sana...pening aku...aku memang tak berapa gemar pegi tempat yang sesak sesak ni..tapi sbb memang important sangat nak kena beli so redah aje...

So dah dapat beli Memory card & case hp..kym ajak pegi Starhill..jalan kaki dari lowyat ke starhill even tak jauh pon aku rasa kaki aku arrggghhhh lenguh seh & kekadang rasa cramp...nampak sangat kurang "Bersenam" hehe...

Dah menjadi keutamaan kalau pegi mana mana..nampak environment agak menarik memang pose sana sini lah jawabnya...selagi tak full memory camera memang tak sah..weird giler kan kami!!!heheh....so setiap location memang ada gambar..dari Times square-lowyat-Lot 10-Pavilion...
Terbaik dari ladang!!







Search