Monday, November 21, 2011

Masa untuk kek!

Memandang kan ada lagi whipping cream bertapa dalam peti sejuk..so today chef Aimi nak buat kek keju..keju dah siap dibeli semalam hehe..Disebabkan aku ni memang fail bab buat kek ni..aku follow resepi kek keju dari buku ni..buku ni lama gile dah aku beli..berbulan bulan dah kot..baru arini salah satu resepi buku ni aku nak cuba buat..haha...kek pilihan aku 
Oreo Cheese Cake
jom tgk hasil resepi yang aku follow ni :D





Taaaddaaaa!!!! ini dia!!!.....



No comments:

Search