Thursday, November 24, 2011

Cinta Muka Buku

Dapat jugak aku cover lagu ni walaupon tempo lari macam kuda Cacat!!
tapi kira boleh lah...sebelum ni aku tak pernah lagi cover lagu ni.
Dan dengar pon sekali dua je..."jarang dengar radio" :D..so kira berjaya jugak lah aku cover walaupon pecah ranap lagu ni aku keje kan...hehe..
by the way..Najwalatif awk memang terbaik... :D

so listening my cover "Cinta <3 Muka Buku" Version Aimi Kahar...
sebenarnya tak jauh beza pon rentaknya...sama je..haha..ok Dengarkanlahh wahai teman!!


No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...