Wednesday, November 23, 2011

22 November 2011

sejak my mom dah bersara hampir dua minggu ni...setiap hari mak nampak gumbira..hehe aku pon rasa gumbira..balik aje mak ada kat rumah...kalau dulu bapak aku aje kat rumah..dengan ayah dia ni aku kurang sikit nak cakap cakap or gurau gurau sebab ayah aku ni straight sikit..cakap yang penting aje...tapi dengan mak aku leh gurau gurau even dia ngah marah pon aku leh gurau gurau..kalau ngan ayah aku memang nak makan tangan dia la muka aku ni kalau buat macam tu hehehe..so aktiviti ngan mak aku banyak habis kan kat rumah..ni salah satu aktiviti..aktiviti masak masak..haha..hari ni mak aku try masak "kuetiau Kung Fu"aku lah yang dulu dulu ajak dia makan hidangan ni..haha...lepas tu mak aku pulak suka nak makan..so kali ni kami nak try buat sendiri...kluar rumah pergi tesco yg kat belakang rumah ni :D then balik terus masak..yumm yummm...kami follow dari buku resepi ni "hehehe" so lihat la apa lagi tgk jadi ke tak jadi kuetiau kungfu kami :D










2 comments:

acik oka said...

mak ngai... sedap giler ne mi... lom masuk mulut lg... tgk pic pn dh terliur... wuwuwuwuwu...

Aimi Kahar said...

mmg sedap kak...hehe..dulu aimi mkn kat langkawi..sedap sehh ajak mak lak lps tu mak pon suke...balik je teringin nak buat sendiri hehehe..restaurant nanti nak buat menu ni la :P

Search