Wednesday, September 28, 2011

Hang Out with Mom!!

Just back from Shopping at Giant Nilai...
accompany my mom buy lot`s of
"Baju Kurung & blouse"
for her special event..whahahahahahah
alih alih baju dia tak jumpa aku pulak over beli baju..Don`t be jealous mom...
Actually,tak ler gemar sangat nak bershopping ni..just beli important nye barang je...
yang tak perlu tak payah beli..membazir....
Fesyen sekarang ni macam dah trend baju kurung ada labucchi
besar besar..bleh buat batu cincin..macam over plak nampak gayanya..
macam gaya auta mami jarum yang suke havoc gila..
dah ada batu besar besar harga pon cool jugak..
tak kurang dari seratus semua atas atas seratus..
untunglah sape yang jual baju tu..

Lepas shopping time for makan makan...
Mom,  K-epp-C bleh?
hehehe...Yeayyy....love u lah!!
tapi yang bengang tu hampir 15 minit
aku berdiri Q kat kaunter tu..lembap macam
siput..lepas tu tanya soalan yang sama banyak kali..
asiiihh..sabar aje la....lepas tu teragak agak je nak amik food tu..
kata "fast food"..jgn kata "fast food" dah tukar jd "slow Food"
aarrggghhh gaban tension masa tuh....lemah gile macam nak
bankrap je K-epp-C tuh....lepas ni tak mau makan sane dah..
get lost dari list restaurant fast food aku..Mekdi gak terbaik.....

No comments:

Search