Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Sunday, September 25, 2011

Cupcakes 1st Aku

sekarang ni hot betul orang buat cupcakes...
cun cun..aku plak makan kek bleh ahh nak buat memang hancus lah....
tak caye korang tgk lah hasil cupcakes aku nih..simple bebenor..
aku pon ambil resepi kat sini
Bila dah siap macam sama...tapi yang ni simple aje lah aku buat...
nak mencuba sekali sekala...ahakz...
P/s: Korang DILARANG GELAK bila tengok hasil kek Burok aku nih...


No comments:

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...