Monday, August 8, 2011

Tak Ku Sangka Tak Ku Duga

Demam youtube  plak aku sekarang hehe..bukan apa masa tengah terjah apa ada kat youtube terjumpa plak lagu "Tak ku sangka tak ku duga by BaronBros" band ni dari s`pore..best tau lagu ni..dulu group Kristal pernah cover lagu Baronbros..Lagu" Luahan hati" Kalau sape dengar korang akan perasan antara lagu luahan hati & ku tak ku sangka tak ku duga ni Melody macam nak dekat sama..mana taknya penciptanya dorang kan heheh..Ok balik kat cerita kita pasal lagu Tak Ku Sangka Tak Ku Duga-Baronbros..ramai giler para you-tubers yang Cover balik lagu ni..so aku pon nak gak try lagu ni..haha...korang kena try dengar versi aku..aku paksa korang dengar hahah tak ku sangka tak ku duga.wmv cover ~Aimi Kahar..lagu ni kurang catchy kan bile aku cover..tu sebabnya aku tak mahir nak plucking gitar sambil menyanyi..susah sangat..tu yang sampai sekarang cikgu aku kata "tempo lari lah aimi"..aishh.....suara pon tak sedap kan..haha tapi tak pe janji aku boleh nyanyi & main gitar...Lalalala

No comments:

Search