Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Friday, August 5, 2011

Nurkilan hati

Ramai kengkawan bagi Feed back dengan status Facebook aku nih..biar aku simpan je siapakah mereka ini..aku tak tahu apa pasal boleh keluar ayat macam nih..mungkin betul betul dah kecewa dengan mereka mereka....takpe lah hidup bukan setakat ini saja kan...masih jauh lagi..masih ramai boleh dianggap kawan!!!

Klik gambar utk zoom

No comments:

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...