Friday, August 5, 2011

Nurkilan hati

Ramai kengkawan bagi Feed back dengan status Facebook aku nih..biar aku simpan je siapakah mereka ini..aku tak tahu apa pasal boleh keluar ayat macam nih..mungkin betul betul dah kecewa dengan mereka mereka....takpe lah hidup bukan setakat ini saja kan...masih jauh lagi..masih ramai boleh dianggap kawan!!!

Klik gambar utk zoom

No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...