Thursday, August 4, 2011

Ohh Nooo!!! kulit allergic plak..ape benda aku makan sahur tadi ni Jadi allergic...Bisa bisa rasanya....kat tangan dengan kaki timbul bengkak kecik kecik yang ada air....tak tau apa yang aku tersalah makan...Maybe sambal bilis yang ade belacan..but hari sebelumnya makan sambal belacan "OK" je tak ade kesan sampingan pon...seriously memang gatal gatal mengile rasa nak garu garu macam munyet je nih....my mom suruh aku wash kaki dan tangan guna dettol..lepas tu sapu ubat krim untuk elak gatal lagi....arrgghhhh betul betul sengsara nih...sekitar bengkak berdenyut denyut mengikut Nadi.....apelah nasib..memang sue-wey giler....

No comments:

Search