Monday, August 8, 2011

My BFF "ZZATI"

Hah!! ini lah dia Cik "zzati" hehe...cantik tak dia?cantik kan!muke dia sangat sangat iras dengan mama dia, Bak orang kata Like mother like daughter kan!!Dia ni penyanyi baru....rasa kenal dia before dia jadi artis lah kot..kenal masa zaman Myspace...melanjut sampai ke facebook dan terus bertemu..kihkihkih....sekarang lain dah..dia makin cantik dan pandai bergaya..ahakz.....Zzati pun dah ada lagu sendiri...tajuk "Bukan Sombong, Akan ku nanti,3 Langkah,Jangan laju laju feat mohalim (guitarist hebat tue) Dan Cinta hanya padamu a.k.a sayang tetap sayang..sayang...heheh..semua lagu best woo...suara dia pon sangat sedap..pada siapa tak kenal zzati ni mesti tak sangka...orang nya kecik je...tapi suara dia "Besar dan nyaring" Kalau bergayut dengan dia kat tipun, perit telinga..ehh tak de lah tu retorik je hahah....Harap harap dia berjaya jadi apa yang dia impikan..cett..ayat ni mcm poyo`s haha..

search Internet dapat plak gambar ni..cantik cantik...







No comments:

Search