Friday, August 12, 2011

Masih adakah lagi budaya hantar Kad raya?

So bagaimana jawapan anda?hehe..aku memang nak hantar tapi tahun ni kira last aku hantar..lepas ni guna Sembang Maya aje ler~Facbook~Myspace~Skype~Twitter..duit setem mahal dah..satu kad raya 50posen...kalau 10 kad raya dah RM5....lagi kurang keje posmen sejak orang hantar surat melalui email ni..lagi naik harga duti setem yerk..heheheh....ini macam kah?tak boleh tahan..haha...so aku hantar kad raya kat beberapa kawan aku yang special la...tahun lepas pon dorang bagi aku kad raya..tak aku tak bagi kan..kad raya ni aku design sendiri....tapi mengecewakan aku setelah print kaler tak cantik..tapi takpe janji aku ikhlas nak bagi kan...hantar surat macam artis haha...artis kah?Mimpi lah ko!!!
Sila abaikan lappy aku tuh..fokus kat sampul biru tuh ok...itu lah Kad Raya <(^_^)>

No comments:

Search