Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

Friday, August 26, 2011

Kad Raya

Tahun ni aku dapat satu keping je kad raya..
Thanks kepada kawan atau merangkap adik angkat aku 
Diyana...... <(^_^)>
Maybe dorang dah malas nak hantar kad raya ni..
lagi lagi plak setem sekarang makin mahal....
utk meneruskan budaya utus kad raya yang terkini mereka
just tag gambar kad raya je kat profile profile sama ada
facebook,mayspace,tagged,twitter & etc etc....
Cara ni lagi mudah dan confirm si penerima boleh baca isi kandungan kad :)
ni nama nya kad hari raya Cybermaya....



1 comment:

Amira Afina Irdeena said...

w0aa !!! saya p0n ade gak ?? uhuhuh !!!

TERIMA KASIH

Kekonon nak jadi dalang seprise kan kak nyza ,  kemain akak berlakon bagai rupanya dengan aku sekali kena prank ! terima kasih dalang d...