Tuesday, August 23, 2011

Coconut Cookies... Limited edition

Akhirnya siap jugak biskut raya pertama aku..Aku buat biskut kelapa...
resepi ni aku rembat dari blog salah seorang chef terkenal....chef Hanieliza...
sedap jugak rasa biskut nih...selama 4 jam aku menyiapkan biskut ni..
walaupon masa tekap tekap kat dough tu agak rumit sebab dough memang giler lembik...
banyak kali gak menyumpah seranah hahaha..
sungguh tak penyabar aku...so ini lah hasilnya.... ;)
Taaaa Daaaa!!!
Limited Edition nya biskut...

No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...