Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Monday, July 4, 2011

My sista & audition

Semalam temankan my sista & kawan dia audition "Lagu Raya" @ Langkawi fm...kepada siapa yang terpilih akan diberi peluang merakam kan lagu raya dan menjadi artis langkawifm..lagu yg siap dirakam akan diputarkan di Stesen radio Langkawi fm & menjayakan majlis rumah terbuka sekitar Langkawi.....Best kan bunyinya....haha..aku ingat nak test jugak sebab salah sorang dari staff kata suara aku ok..but tak layaklah wehhh..aku dari luar kan...yg ni nak dalam langkawi je..
my sis nyanyikan lagu "Suara Takbir-P.Ramlee"




No comments:

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...