Tuesday, July 12, 2011

Last day @ Pulau Langkawi

Esok adelah hari terakhir aku kat langkawi nih..tiket flight aku ke Lcct KL pukul 10.40mlm...memang tak sabar sangat nak balik rumah dah ni...tido malam termimpi mimpi rumah aku kat nilai tuh..selama 3 minggu kat langkawi ni..macam macam pekara belaku..ade yang best dan ade yang kureng best!!...aku tak penah bercuti sampai 3 minggu ni..sampai naik muak aku kat langkawi nih..cukup sangat membosankan....






No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...