Monday, July 11, 2011

Kasut oh kasut!!!

Aku pencinta dan pemgumpul kasut yang setia...kat rumah pon aku dah banyak kasut pelbagai pattern...aku ingat nak dapatkan satu kasut jenis Brand  SUPRA untuk tambah lagi koleksi kasut...nampak macam macho je kot pakai kasut tuh hehe...Aku suke kasut yang ade style nih....aku pon lagi suke pakai kasut kalau pegi kemana mana..selipar or sandle ni memang jarang la aku pakai...aku memang selesa kalau berkasut..aku lagi confident untuk melangkah atau memijak ape saje..tak payah nak risau ape pon...




No comments:

Search