Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Tuesday, July 5, 2011

Karaoke Contest -Semalam Yang Hangat by Aimi D`lustre!!!



Kalau menyanyi ni serah je lah kat aku..tak suruh pun automatik terus nyanyi...event thought tak sedap pun tetap menyanyi ...ala ala mcm katak panggil hujan kan..haha....aku memang suke aktiviti melalak ni....sape tak larat nak dengar sila tutup telinga anda dengan kedua tapak tangan anda...Plzzz!!! Jangan nak komen pedas pedas sebab aku tersangkat lah sensitif..asal komen mcm kasar je confirm rase macam nak menistis air mata haha....lawak kan......

No comments:

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...