Wednesday, July 20, 2011

Dah Jumpe Kasut yg Aku Cari secara online..
tapi macam mahal je...RM 200..
Last week aku survey kat times square RM100 je...tapi design yg aku
suke plak tak de..adehhh.....mahal lah sangat kasut Rm200 tuh...
Macam mana erk..beli ke tak beli yg RM200 ni....
(sambil kire kat 10 jari..beli ke tak,beli ke tak)
Pilihan:  petak pink


No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...