Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Wednesday, July 20, 2011

Dah Jumpe Kasut yg Aku Cari secara online..
tapi macam mahal je...RM 200..
Last week aku survey kat times square RM100 je...tapi design yg aku
suke plak tak de..adehhh.....mahal lah sangat kasut Rm200 tuh...
Macam mana erk..beli ke tak beli yg RM200 ni....
(sambil kire kat 10 jari..beli ke tak,beli ke tak)
Pilihan:  petak pink


No comments:

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...