Sunday, July 31, 2011

Biskut Batik By Chef Aimi Kahar

Bila nak puasa ni...mood makan menjadi jadi plak..so siang tadi lepas bangun di tengah hari..(anak dara bangun tengah hari..pemalas giler) bukak tin biskut ada biskut marie...nampak plak coklat cooking..so bab makan akan jadi idea lebih kreatif...So combine kan coklat & biskut nak buat biskut batik....yummm yumm..lama dah aku tak buat biskut ni....dulu aku buat letak Milo...tp milo dah habis....aku letak coklat masakan..jadi lah..& letak susu pekat sekali.....then ini lah hasilnya setelah 2jam disimpan didalam peti ais....nampak sedapkan...lalallalalla.... ;)
Mak aku paling banyak makan....hehe..terkejut aku...
ingat aku yang akan toreh sampai licin rupenya mak aku lagi expert bab mengorek biskut aku nih hahahah

No comments:

Search