Thursday, July 21, 2011

Bila terasa bosan......



Hah bila bosan je..aku akan layan lagu lagu kat guitar pro nih....disebabkan aku tak adelah terer sangat baca note taugeh taugeh tuh..aku baca nombor kat bawah tu je..hahaha.....sejak adenya guitar pro scale ni baru lah jari jemari aku ni lembut sikit main solo kalau tak tu kematu gile keras tak boeh bergerak hehehe...thanks pada rakan rakan facebook yg suggest kan aku beli software Guitar pro 6 ni ....murah je pon harganya RM15 sekeping hehe...Selamat berusaha lah pada diri aku....

Note scale tu pon dari guitar pro 6...

2 comments:

acik oka said...

best ar pandai main gitar hu3...

Aimi Kahar said...

kak aya-boleh sikit sikit je..hibur2 kan hati heheh

Search