Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Thursday, July 21, 2011

Bila terasa bosan......



Hah bila bosan je..aku akan layan lagu lagu kat guitar pro nih....disebabkan aku tak adelah terer sangat baca note taugeh taugeh tuh..aku baca nombor kat bawah tu je..hahaha.....sejak adenya guitar pro scale ni baru lah jari jemari aku ni lembut sikit main solo kalau tak tu kematu gile keras tak boeh bergerak hehehe...thanks pada rakan rakan facebook yg suggest kan aku beli software Guitar pro 6 ni ....murah je pon harganya RM15 sekeping hehe...Selamat berusaha lah pada diri aku....

Note scale tu pon dari guitar pro 6...

2 comments:

Anonymous said...

best ar pandai main gitar hu3...

Aimi Kahar said...

kak aya-boleh sikit sikit je..hibur2 kan hati heheh

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...