Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Thursday, June 30, 2011

joyfull & movie

Semalam blah petang akak aku ajak mandi laut lagi..rase malas sesangat nak pegi hahah...tu pon sebab kepenatan mandi laut jugak sblm tuh....sakit gile body & urat urat aku..nampak sangat lama dah tak berenang kan?haha..seriously memang tegang urat urat aku nih..tido mlm then esok nye bangun memang terhuyung hayang kaki sakit haha..sengal giler!!!sebelah malam pulak time watch movie..."Transformers dark of the moon"..memang terbaik..touching aku tgk hero cite ni "Sam Witwicky" dengan kwn baik die "Bumblebee"
Transformers dark of the moon

No comments:

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...