Monday, June 6, 2011

Ini lah keje aku time free


  • Amacam...nampak sangat sangat berbakat tak kiteorg?ke nampak poyo je lebih?wakahkah..No komen...camnilah kami berdua bile berjamming....(mcm byk kali sgt pektis jamming)..Tapi best la bile aku jumpe kawan kawan yg same minat dgn aku..apsal kat area umah aku xde yg minat?nak kena jugak turun Puchong jumpe awek sebelah tuh......Nasib ko lah aimi!!!.....hahaha...kami dah ade lagu sediri..lagu sedap sedap sendiri gak dgr..penah aku upload lagu tuh..ramai jugak bg feed back kate "sedap/ok/boleh tahan...dan good try..."ok lah kan..lagu2 ni yg org panggil "single" ke haper..!! camtu la.....kami siap ade name band lagi Dlustre......sedap x name tuh?haha..tgk la sape yg suggest..erkkk terlebih sudah.....kami ade 2 lagu.....Kau Pergi compose by Aimi kahar..ehh sape tu erk?korang knal x?hahaha..ntah lah...lagu ke 2 Sahabat lirik by minah seluar putih tuh,Eleena..dan lagu Aimi kahar yg buat..ehh sure korang tak kenal kan sape aimi kahar tu..aku pon xbape kenal sgt..uwekkkkk...menyampah je kan bace...wakakkaka..Mengade..harap leh lah korang bg sokongan kat D`lustre nih.....Berangan je lebih kot....

No comments:

Search