Wednesday, June 22, 2011

Hye kawan kawan!!!Mari bercerita!!!

Salam Satu Malaysia!!!
Time for new entry...
Ok jom jom baca!!

             Today..ehh bukan hari ni but semalam lah(eheheh) jumpe & hang out with LOVELY BFF <ELEENA & sis KIMY....wahh terasa seronok sesangat rasanya that day...walk,talk,laugh,run(heheh) jump!!skodeng!!haha..best best.....

Mlm sblm that day...sis KIMY ajak keluar bersuka ria di dalam keadaan ekonomi ATM card  merosot....actually Kimy dah ajak kuar since friday...postpone ke monday pon tak jugak dapat keluar...(almaklum lah aku kan busy)...dan wednesday baru confirm keluar..haha satu lagi pening nya tak tau nak lepak mane plak...haha..satu KL we all dah selalu pegi....so reply and reply sms...
Kimy: Nak lepak mane ni?
Aku: Ntah,(blank kejap)...ko rasa mid ok?
Kimy: Mid?better IoI!!
Aku: IOI?ok gak! tp mines pon ok kot.
Kimy: Mines?kat mane tuh?aku nak yg ade taman.....
Aku : Kt sg besi lah...Nak ada taman?Blurrrr...
Kimy:Aku tak tau la jalan nak pegi mines!!
Aku:Ko nak ade taman?kite gi amcorp lah..sblh tu ada taman....taman jaya
Kimy: ok....aku tgu ko kat sentral......

2 jam kemudian
Kimy: Babe aku da de kete hehe,so ko datang sri petaling ok ke?
Aku: haha mengong aku dah beli tiket pegi KL sentral der,
(Nasib staff KTM kate xpe aku trn BTS even thought aku nye tiket pegi KLsentral)
Aku: sms eleena(jom kuar pegi IOI)
Eleena:Nak Nak!!
Aku:Kimy elena nak follow ko amik die dulu baru amik aku.
Kimy: Ok....dah nak sampai bgtau..
Aku:Oraitz

Dalam Kete
Lepas kimy amik aku mmg aku ingatkan nak pegi IOI je..kan eleena tak boleh keluar jauh jauh nanti parents dia marah hehehe....so kimy meluahkan perasaan....

kimy:IOI pun IOI lah babe,ingat leh lepak taman.blah la ko make me hilang excited da huhuh...
Aku: sorry ahh kan eleena ikut..tapi mak die tak bagi pegi jejauh kan?just ckp td nak pegi IOI je....
Eleena: Eh..elena boleh pegi lah amcorp tu..mak kasi!!!...
Aku: hahah biar betul...mak die bagi..lalalalala
Kimy: weh aku yg mintak izin kat mak die,bwk elena keluar lah....
Aku: Perhh kagum giler aku...muke baik ko kan kimy.ajar sikit!hahaha


So dari dah nak sampai IOI tu pusing balik pegi ke PJ..nak pegi Amcorp kan?Nasib kimy tau jalan..aku sumpah der tak tau..aku kan org NILAI..mane tau jalan KL ni...hahha..kimy park kete kat lrt bangsar...then pick up lrt to lrt taman jaya.....adelah dlm 10 minit sampai destinasi.....
Biasalah babe sampai mall je 1st tujuan ialah "Mari kita makan"..otw nak carik restaurant eleena nak tgk kelas muzik artis baru tu "IQWAL"...aku tunjuk kan lah..."The Singing Shop" Mizz nina yg fames ngan lagu what you waiting for & family yang punya...then dah puas hati nak trn bawah pegi mkn.....otw trn kat escalator a.k.a tangga bergerak....nampak kedai jual alat muzik...Jom tgk..aku ngan eleena je minat ni...kimy die tak tau lah hahaha.....usha usha kejup je....eleena terpikat ngan gitar kaler pink..so nice.....so ni betul betul turun punya....trn kat bwh sekali tetibe nampak ade org shooting not sure citer ape...but aku nampak pelakon kanak"Mia sara nasuha" so comel heheh...agak lasak juga die kat set..pegang itu pegang ini..(nama pon budak budak kan?)..haha..so kami mkn kat Atap atap restaurant...makan for 3 person set..ayam sambal & atap atap spicy soup.....rase not bad lah....

Habis makan nak pegi taman kan...kimy paling teruja nak pegi taman nih..die memang suke taman hahaha....so nak pegi taman sebelah kena lintas lah plak jalan besar..seyes mmg besar..lalala....cuak mak nyah.....sampai je taman...kimy dah mula hobi amik gambar sendiri dia tuh...haha..ape ape lah kimy asal ko happy...mcm mcm kami buat kat taman tuh..sampai penat giler....mcm org sakai haha..org semua dok pelik....takpe janji kami happy lalalala.....kami suke posing posing nih...asyik tgk gambar org je...kami nak tgk gambar kami plak cantik punyer!!heheheh.....lps dah penat tuh..dlm pukul 5pm...kami nak balik..ye;;;ay!!...walaupon mase balik tu dari PJ nak ke bukit jalil sesat tak jumpa arah nak balik..haha..tawakal je...alhamdulilah selamat sampai......

Tu diaorg dah sampai rumah..aku pulak masa tu masih kat KTM BTS...dari pukul 6pm sampai 7.15mlm train semua penuh je..nasib lps tu aku dpt naik komuter limited stop...tp xlimited pon die berhenti..semua stesen die berhenti.....tapi best lah..aku dpt naik train ETS tuh dlm pukul 8mlm aku baru sampai rumah....yeeaahhhaa...home sweet home
 



PHOTO"PHOTO"PHOTO



Kimy

AKU

ELEENA

SAKAI FACE

No comments:

Search