Saturday, June 25, 2011

Diari 1st day!!!

1st day kat langkawi....
Pagi-aku with my sis bekfest kat warung....makan nasi dagang dan nasi lemak...lama tak makan masakan peor kampung nih....walaupun aku pun duduk kampung...tapi memang lain dari sini.....


Tengah Hari-shopping barang dapur,karaoke-yang ni aku ngan akak aku paling minat...dari kecik lagi memang kemaruk menyanyi..tapi aku menyanyi kat karaoke je lah..tapi akak aku byk masuk contest. Aku byk join band performance je sebagai pemain gitar..hehe..tapi lebih kurang sama kan heheh.....lps karaoke, Kami lunch kat Mekdi...budget lah nak mkn tepi pantai...last last blasah kt mekdi tu jugak..bukan main lapar lagi hehehe.....


Petang-time ni kami byk lepak kat rumah je...penat gak berjalan jalan ni walaupon naik kete hahaha....lps jam 8 mlm..my sis ajak tengok wayang filem baru "rasuk" lakonan Iqram Dinzly & fauziah Gaous.....time ending memang terbaik...tapi pada mula memang boring tahap babun.....biasalah kan cerita melayu....kami balik dalam pukul 1 sampai rumah...balik dah tak pandang kiri kanan dah...fokus depan je..takut nampak sesuatu yang tak sepatutnya kami nampak...hahahah...penakut punye pasal...lalalalal...dah pukul 2pagi pon mate ni tak jugak nak tido..so online fb...nasib masih ada acha dan zzati layan borak borak..sampai aku tido.....thanks u all.....lps to ZZzzzzzzzzz

No comments:

Search