Friday, June 17, 2011

B.F.F


Rindunye kat korang...teringat mase on the way ke genting..mcm mcm..walaupun dpt singgah sekejap..itu la 1st time aku sampai genting naik bas dan hanya bersama teman teman, dulu kalau pergi pon dengan parents atau adik beradik je....Berani betul aku.....Skrg ni nak pergi genting pon rase tak yakin je..melainkan kena terus terang dgn family nak pergi genting..itu pon kot kot lepas lah....



No comments:

LAN SOLO - LKRANGERS (TeamLanSolo)

Orang kedah turun KL weyy .  Jeles aku memula plan  dorang nak turun sabtu .  Tapi aku kena hantar mak aku  treatment mata kat sere...