Lan Solo - Berpisah Tanpa Rela

About Me

My photo
Negeri Sembilan, Malaysia

STORY BLOG

Friday, June 17, 2011

B.F.F


Rindunye kat korang...teringat mase on the way ke genting..mcm mcm..walaupun dpt singgah sekejap..itu la 1st time aku sampai genting naik bas dan hanya bersama teman teman, dulu kalau pergi pon dengan parents atau adik beradik je....Berani betul aku.....Skrg ni nak pergi genting pon rase tak yakin je..melainkan kena terus terang dgn family nak pergi genting..itu pon kot kot lepas lah....



No comments:

IFTAR BERSAMA LAN SOLO

Alhamdulilah berkesempatan jugak lah nak join  majlis iftar dengan Lan Solo bersama 30 orang peminat yang bertuah .  Yang mana tak te...