Sunday, May 1, 2011

Ladies day Out!!

Hari bersuke suki di bandar raya yang permai lagi indah..(indah lah sangat kan)....
bergonjeng bersama kawan kawan kuwh...eleena & kimy kat mid valley...ikutkan mmg takde ape yg menarik pon kat mid tu..melainkan poket korang tebal mcm tilam maybe best la korang anggap mid tu..tapi bg aku yg poket ari ari sakit ni hehehe, faham faham sajalah....
so sampai mid je nak pegi mkn dulu ahh..perut lapa sangat lah plak kan..heheh...makan pizza.....belasah 2 pinggan pizza bersama teman teman....full gile perut aku!!!lalalal...syukur alhamdulilah dapat makan..heheh......lepas makan nak pegi tutttt!!!ehh tu pon nak bagi tau ka??..apedaaaaa!!!!.....now nak pegi RHAPSOD VALLEY..kat tinggat 2 dalam mid tu lah hehehe...nak beli Boss Ac Adaptor PSA-230c.......ehhh jup mesti korang tak tau ape kebenda aku beli tu kan?hehehhe.......aku beli pengecas atau penyambung elektrik ke sound effect untuk gitar lektrik...kire nak bagi ngancam lagi lah hehehe....(terbeliak tgk gitar gitar cantik kat sane...tp aku dah ade gitar...i love my Mr Ibanez :P )
Then & later kimy ajak pegi The Garden Mall..pegi cari jodoh katenye...Lalallala......tapi sayang jodoh xde....so posing sane sini sinun semua..letih aku hahaha..tu dia kalau geng aku dapat camera...camera pon nyampah dah nak snap gambar kiteowg wakakakkaka.......lps da penat pose ala ala artis Malaysia we all nak balik.....yeayyy balik......letih sangat dah ni.....(letih jalan letih gelak) adoyaiiii leh masuk mental hospital aku nih.....ape pon mmg enjoy la sangat sangat..rugi la sape yg aku ajak tu tak pegi...Llalalalalallalal.........Jgn Jeles heheh
Kimy <&> Eleena
Eleena <&> AKU


Kimy
Eleena


Ini lah "AKU" aaamacam?Rock x Gaye Aku?

No comments:

Search