Friday, February 25, 2011

happy & saddy

Ahad lepas hari freedom aku dari keje-keje yg banyak.....so plan punye plan nak ajak kawan kawan aku keluar ber"KARAOKE" kat REDBOX SOGO....Lagi-lagi we all lame lah dah tak "Meet"..antara my buddies yg dah setuju nak pegi....elna,wawa,hanna,kimmy,fendy & chah.....mmg tak sabar kot nak "meet" korang...Keesokan nye pagi pagi lagi aku dpt plak sms dari wawa, katenya "sorry sis,wawa takleh pegi,wawa demam"....aisehhmenn....hilang sorang lah..ok xpe wawa...next time bleh kot (time ni aku still cool lagi)....selang 5jam lps tu sorang lagi sms "kak aimi,elna tak pegi lah sbb kena jage danish"(adik die)..masih cool down lagi..xper.....no problem......then dpt sms lagi dari Kimmy "weh,kalau elna tak pegi,aku tak nak ahh pegi sensorang"....mendidih kot time ni....aku dah keluar babe...dah nak sampai KL.......then aku pon kate je..ok fine, takyah pegi biar aku sowang je jalan2 lagi bagus.....Maybe kimmy pikir balik die kate "ok,aku temankan,tapi taknak karaoke"....bosan sehh nak pegi mane kalau xbuat sumthing yg best...yg chah plak kate kat aku "die lambat join kate nak pegi kuar ngan kwn die dulu....so tinggal aku,fendy & hana je..mcm tak best lak......lastly aku select sms kt hanna & fendy tak jd...kaciwa kot.....aku turun dari jauh babe..nilai mari ke KL......lastlast kimmy dtg jugak die nak pegi midvalley..sampai je aku ajak lunch..aku belanje die KFC..lps mkn pegi tgktgk kedai Gitar...main gitar....lps tu aku ajak pegi KLCC lak.....sbb nak posepose klcc nye taman cantik kot heheh....terharu gak kimmy dtg temankan aku....kecik atie jugak yg lain xdpt pegi..sbb aku plan dari awal....lastlast manjang tak jadi je.....lps ni tau tau lah kalau aku tak dpt meet korang lagi ok......
sorry kat amy rasya sebab tak pegi bukit bintang....no mood .....tapi aimi mmg sayang amy forever :)

############################################################################################

Sambung Balik....!!

Aku carik makanan & minuman kat Storage KLCC....beli mee goreng,air & roti kat roti boy...kami lepak kat taman klcc ala ala picnic gitu...atleast leh happykan aku.....mase tu kimmy dok buat lawak je..aku gelak terbahak bahak..kimy...kimmy.....ko lah penyembuh luka ku wakakakka...(rock jambu) byk gak gambar kiteowg snap gune camera 

      
                                                       GAMBAR+POSE+SANE+SINI

AKU..MODEL POKOK KELAPAK SAWIT
MODEL POKOK KELAPAK SAWIT

TERUJA TENGOK KOLAM TU,KALAU TAKDE SECURITY LAMA DA DEN TERJUN
MODEL SWIMMING POOL
INDAH ALAM DALAM RENUNGAN........
SWEET COUPLE x?syyhhhhhh...die BFF aku ler....
ANAK DINOSOUR TERLEPAS KT KLCC

No comments:

Search