Monday, October 5, 2009

Hariku--INTERVIEW

2 hari lepas aku dapat sms dari exec chef from KLGCC...dia suruh attend for open interview..open interview pada 5 & 6 okt di SDCC bukit kiara...kalau aku dapat job ni aku kena tinggal kat sane...dan segala2 nya aku akan tinggalkan....kelas music(ditangguh lagi),hang out(xleh selalu),club yg aku join(maybe xleh join selalu),xleh on9 internet lagi...myspace,facebook,xder lagi waaaa....tapi kalau part kebaikan...aku dapat keje yg bagus,,dapat gaji yg baik..pengalaman yg menarik..so mana aku patut pilih....aku suka kedua2nya tapi aku kena pilih 1 jer.....uuwwaaa....

satu lagi tak bleh blah aku kena tinggal kan parent aku,kucing aku,gitar karen aku..semuanya...waaa..nak pilih mana ni......AKU DALAM DILEMA...

No comments:

Search